nga Rolf Doppenberg- Rahoveci nuk harrohet lehtë

Shtatë takimet në Kosovë Seven encounters in Kosovo – traduction en albanais Thank you to Ilir Shehu for the translation ! Në shenjë falënderimi për Fahredin Shehun dhe Festivalin Ndërkombëtar të Poezisë në Rahovec Shtatë takimet në Kosovë “Të gjithëve na mungon ngapak Kosova” “A nous tous nous manque un peu la Kosova » Ali … Continue reading nga Rolf Doppenberg- Rahoveci nuk harrohet lehtë