Revista ŞIIRDEN, në Stamboll…

Revista ŞIIRDEN, në Stamboll…

289
0
SHARE

Revista ŞIIRDEN, në Stamboll nën udhëheqjen e Poetit turk Metin Cengiz, në numrin e majit krahas poetëve turq dhe të huaj, botoi disa poezi të Fahredin Shehut dhe poeteshës nga Palestina, Kryetares së PEN Qendrës palestineze, Hanan Awwad, në seksionin e poezisë botërore.

Revista ŞIIRDEN, del çdo dy muaj në Stamboll.

SHARE
Previous articleTaro Aizu
Next articleCrimson forest

LEAVE A REPLY