Taulant Rruci

Taulant Rruci

2202
0
SHARE

Barchelor i violines, aktualisht ne perfundim te magjistratures ne fakultetin e arteve departamenti muzikes drejtimi specializim violine

Mesimdhenes ne shkollen e muzikes Faik Sylka – Rahovec dhe Prenk Jakova Gjakove.

Fitues i shume garave e mirnjohjeve ne vend dhe ne arenen nderkombetare

LEAVE A REPLY