Fevzi Kafexhiu

Fevzi Kafexhiu

4920
0
SHARE

I lindur më 23 maj 1985 në Rahovec.
Shkollën fillore dhe të mesme keru në Rahovec
Fakultetin e makinerisë në Universitetin e Prishtinës.

Studimet i vazhdon në programin M.A. në Institute of metals and technology në Universitetin e Lublanës në fakultetin e makinersië ku edhe vazhdon studimet për PhD në Jožef Stefan International Postgraduate School, për Nanosciences and Nanotechnologies.

Aftësitë dhe njohurit të lidhura me punën: SEM with EDS/ WDS/ EBSD techniques, optical microscopy, confocal microscopy, surface characterization, image analyses, creep tests, dilatometry, hardness measurements, static/dynamic tensile tests, ëear tests, heat treatment, microstructure characterization, modelling

Flet gjuhët Shqip, Sllovenisht, Serbisht, Anglisht dhe Gjermanisht

Është anëtar i këshillit organizativ i konferencës ndërkombëtare shkencore të 21 dhe 22-të për Materials and Technology, në Portorož, të Slovenisë.

Çmimet- Student i dalluar Iniversiteti i Prishtinësa, 2006
Çmimi për prezantim më të mirë gjatë konferencës ndërkombëtare shkencore të së 18-të me radhë, 2010, Slloveni

http://tmi.utexas.edu/resources/what-is-nanoscience/

LEAVE A REPLY