Hamid Larbi-Algeria/ France

Biografia: Hamid Larbi Hamid Larbi është gazetar dhe poet, i lindur në Algjeri, i cili jeton në Montepeljer. Ai është autor i eseve dhe koleksioneve të poezive të përkthyera në gjuhët spanjolle, italiane, ruse, ukrainase, rumune, arabe, angleze dhe turke. Poezia e tij më së shumti rrjedh nga brendësia e shpirtit njerëzor që shndërrohet në … Continue reading Hamid Larbi-Algeria/ France