Pas 11 vitesh, botohet romani “Hojet” në ShBA

Pas 11 vitesh, botohet romani “Hojet” në ShBA

58
0
SHARE

Për librin prof. Yılmaz shkruan:

“Honeycomb”- HOJET, nga Fahredin Shehu është një roman fantazie me përmasa të jashtëzakonshme, duke ndriçuar referenca mitike dhe mistike, dhe elemente novatore në fushën e të shkruarit kreativ.
Në traditën e stilit të tij letrar të njohur globalisht, autori paraqet një tjetër vepër unike në fushën e prozës letrare .
Përmes shfrytëzimit të tij të shkathët të platformave kulturore të ndryshme, Shehu i ofron audiencës së tij një pamje të gjerë të ngjarjeve të pasura historikisht nga shumë rajone të botës.
E tëra që lexuesit duhet të bëjnë është të pranojnë ftesën bujare të autorit për të marrë pjesë në udhëtimin e tij.

hülya n. yılmaz, Ph.D.
New Jersey, USA
2024

Pas 11 vitesh dhe pas ringjalljes, botohet romani “Hojet” në ShBA

LEAVE A REPLY