Poeti Fahredin Shehu ftohet në Vienë

Poeti Fahredin Shehu ftohet në Vienë

942
0
SHARE

30 vjet Martin Camaj – 30 vjet Letërsi e vazhdimësisë

Me rastin e shënimit të 30 vjetorit të ikjes në amshim të njërit nga shkrimtarët dhe poetët më të mirë të shekullit të fundit, Martin Camaj, nga data 18 deri 20 mars në Vienë ftohet poeti kosovar, Fahredin Shehu dhe tre autorë tjerë.

https://telegrafi.com/poeti-fahredin-shehu-ftohet-ne-viene/

LEAVE A REPLY