Portali PERISKOPI, mbulesë mediale për veprimtarinë krijuese të Fahredin Shehut

Portali PERISKOPI, mbulesë mediale për veprimtarinë krijuese të Fahredin Shehut

102
0
SHARE

Pas 11 vitesh dhe pas ringjalljes, botohet romani “Hojet” në ShBA

Poetja Izraelite, Gili Haimovich, botohet në shqip

PEN Qendra e Kosovës boton librin e ri të poetit Fahredin Shehu

Fahredin Shehu boton librin e ri në SHBA

Kosovarë të suksesshëm: Poetit Fahredin Shehu i botohen poezitë në Dubai

https://m.chinalink.tv/content/99192.html?dsb_user_id=11181&fuid=1713011&token=https:/

www.periskopi.com/poeti-fahredin-shehu-shpallet-fitues-ne-festivalin-e-8-te-te-pranveres-kineze-te-poezise-2022/

LEAVE A REPLY