Sarandë Kika Bahtiri

Sarandë Kika Bahtiri

2573
0
SHARE

S  

 2004   u diplomua në Degën e Artit Figurativ,

   Drejtimi i Pikturës ,  në Fakultetin e Arteve,Universiteti I Prishtinës

    2007  u diplomua në studimet postdiplomike në Degën e Artit Figurativ drejtimi i                             pikturës në Fakultetin e Arteve ,Universiteti I Prishtinës  

 Tani është duke ndjekur studimet e doktoratures në Universitetin Internacional të Novi Pazarit

   EKSPOZITAT KOLEKTIVE

      2001  “Arti Islam”, Pallati i Rinisë , Prishtinë

2002  “Kampi Multikulturorë”, Vizioni i ri, Galeria e Arteve, Gjakovë

  • “Kadri Kadriu” , Podujevë
  • “Ekspozitë studentore”, Galeria e Ministrisë së Kulturës ,Prishtinë

2003  “Kadri Kadriu” Podujevë

2003  “Dita Ndërkombëtare e Gruas” Galeria e Arteve, Gjilan

2004  “Ekspozitë e studentëve , Gjenerata2004”, Galeria e Ministrisë së Kulturës, prishtinë

  • “Dita Ndërkombëtare e Gruas”, Muzeu i Kosovës

2005  “Studentët për sdutentë”Galeria e Qendrës Studentore, Prishtinë

      2005   “Kolonia Artistike”, Rahovec

      2005   “Kolonia Artistike”, Gostivar

      2005   “Gj.K- Sëndërbeu, Strateg dhe Diplomat,  Galeria e arteve e Kosovës

  • “Dita e Prishtinës”, Galeria e Ministrisë,Së Kulturës , Prishtinë

2005   “Gj.K- Sëndërbeu, Strateg dhe Diplomat,Shkup

2005   “Salloni i Nëntorit” , Gostivar

2005   “Salloni i Nëtorit”,Galeria e Arteve e Kosovës

  •  “Dita Ndërkombëtare e Gruas-Femra krijuese” , Gjilan
  •   “Dita e Prishtinës”, Muzeu i Kosovës-Prishtinë

2006     “Femra Krijuese,Galeria e Arteve ,Gjilan

2006     “128 Vjetori i Lidhjes së Prizrenit”,Prizren

  •  “Salloni i Nëntorit”,Galeria e Arteve e Kosovës

           2007 “Pranvera ‘07” –Podujevë

2007    “Dita e Prishtinës” – Muzeu i Kosovës  -Prishtinë

      2007    “Salloni i Nëntorit” – Gostivar

      2007    “Salloni i Nëntorit” – Galeria e Arteve e Kosovës

     2008     “Flaka e Janarit ”  _ Galeria e Arteve – Gjilan

     2008     “Pavarësia e Kosovës” – Galeria e Arteve e Kosovës

     2009     “Rruga e Kombit” – Galeria Komëtare -Tiranë

     2009     “Salloni Vjeshtor V” – Galeria e arteve ,Gjilan

     2009       “Arti Islam IV” – Pallati I Rinisë ,Prishtinë     

     2010      “Kolonia Bjeshkët e Bardha” -Rugovë

     2010     “Arti Islam Ebru V”   -Muzeu Kombëtar,Prishtinë

2014 Festari “rrugë takim” Therandë-Kuks

2015 “Gratë artiste nga Ballkani” Suharekë

 2018 “Ekspo Diaspora”,Bocholt,Gjermani

2018 Kolonia “Hardh fest”,Rahovec

2019 “Flaka e janarit” ,Galeria e arteve,Gjilan

2019 “Gyrsel Sylejmani”,Galeria e arteve Ferizaj

 EKSPOZITAT PERSONALE

  • Galeria e Ministrisë së Kulturës, Prishtinë

     2007 Qendra e Kulturës, Podujevë

    2008 Qendra e Kulturës -Podujevë

    2011 “ 8 Marsi” Pallati I Rinisë- Prishtinë

   2018 Ekspozita “Rikthim”,Galeria “Kult”,Gostivar,Maqedoni

   2018 Ekspozitë personale,”Galeria e arteve pamore” Tetovë,Maqedoni

   2018 Ekspozita “Unë dhe Saranda”,Galeria “Art Saranda”,Sarandë Shqipëri

   2018 Ekspozitë personale,“Contemplor Galerie” Wien,Austri

          SHPËRBLIMET

      2003  çmimi i parë“Kadri Kadriu” Podujevë

  •  merr diplomën “Studente e dalluar” nga Univerziteti i Prishtinës

     2009   çmimi i parë “Salloni vjeshtor”-Galeria e arteve ,Gjilan

     2009  Fituese e shpërblimit në ekspozitën”Arti Islam IV”(specializim i artit Ebru     në Konya të Turqisë)

 2019 Fituese e çmimit të parë në pikturë në ekspozitën”Peneli I Flakës”

    Përvoja profesionale

Mësimedhëse në shkollën fillore “Zenel Hajdini” Lupç i Poshtëm –Podujevë ,nga data 01.09.2006 edhe tani…

Mësimedhëse në shkollën private  fillore dhe të meseme “Zenit”, Prugoc –Prishtinë ,nga data 01.09.2009 – 31.08.2015

Specializim i Artit ”Ebru” në Turqi në vitin 2010

Mësimdhënëse në Fakultetin e Edukimit -Universiteti ”Isa Boletini” në Mitrovicë

SHARE
Previous articleSabahudin Hadžialić
Next articleSehad Kadiri

LEAVE A REPLY