Tanja Bakić

Tanja Bakić

1092
0
SHARE

Space Oddity

Miki Mausi
dhe pilulat proteinike
fyryrat si më foto
të Xhared Mankoviq

derisa i shikon
ndjehet sikur
një kosmonaut i cili
ik nga kapsula

hyn në vakuum
dhe vizaton
njeriun me
sy gjithëfarë ngjyrash

Portokalli i xhehenemit

mendja jote shqisore
si një rreze laser
vizaton rrathë të zi

jam porotkall prej xhehenemi

zgjohem ne muzg
dhe nga dritarja shikoj
fluturat e bardha në Hyde Park

unë jam
3D dashnorja jote
në shkretëtirën-tokë
të çembalit dhe lulerradhiqes

Prevod na Albanski:
Fahredin Shehu

SHARE
Previous articleEdin Smailović
Next articleSosonjan A Khan nga Brunei

LEAVE A REPLY