Vështrim nga Qerim Kryeziu TV Albse, Suedi

Vështrim nga Qerim Kryeziu TV Albse, Suedi

1433
0
SHARE

https://www.facebook.com/619722845075701/posts/1372226263158685/

https://albse.tv/njoftime/poezia-nuk-mesohet-ajo-vjen-si-dhunti-dhe-si-bekim/

Shehu në emisionin kulturor të Televizionit AlbSe.

 
https://www.youtube.com/watch?v=ge5-xOWoKbk

LEAVE A REPLY