Hussein Chalayan

Hussein Chalayan

1989
0
SHARE

Hussein Chalayan dhe bota e modës
Chalayan mbindërtohet në trekëndëshin Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler dhe Pacco Rabanne, i cili së bashku me Alexander Mc Queen dhe John Galiano paraqesin një triadë të re konceptuale e të cilët modës i japin një domethënie të re.
Chalayan paraqet një emër të fuqishëm në botën e disenjit dhe të modës në relacion John Galliano, Alexander Mc Queen, Hussein Chalayan.
Për dallim nga bashkëkombasit e tij të famshëm në modë; Rifat Ozbek, Cemil Ipekci, Chalayan ofron një koncept të ri, kur flitet për modë, por edhe për disenjë e enterier, stoli për Swarovski, instalacione artistike etj., e bën atë më të gjithëanëshëm dhe më avangard

LEAVE A REPLY