Italo Lanfredini Expo in Villa Medici del Vascello

Italo Lanfredini Expo in Villa Medici del Vascello

959
0
SHARE

Fundjavën tjetër hapet ekspozita e skulptorit të famshëm italian, Italo Lanfredini ku poezia ime me poezi të poetëve nga vende të ndryshme të botës të punura si dorëshkrim dhe do të shfaqen për herë të parë në Villa Medici del Vascello, në Itali.
Projekti zgjati plot dy vjet.

SHARE
Previous articleBaidu Encyclopedia, China
Next articleJonas Zdanys

LEAVE A REPLY