Libri i ri

Libri i ri

829
0
SHARE

BOTIM I RI

Me mbështetje të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës, SHB “Rozafa” e Prishtinës ditë më parë botoi veprën e autorit FAIZ SOFTIQ me titull: “NËN MALIN E KUNIT”, roman, në përkthim të Fahredin Shehut. Shtypi DRITAPRESS, Prishtinë, fq. 160.

LEAVE A REPLY