Botohet antologjia me poezi, prozë dhe ese “Urë në ëndërr” 

Botohet antologjia me poezi, prozë dhe ese “Urë në ëndërr” 

869
0
SHARE

Libri “Urë në ëndërr” është një antologji përmbledhëse letrare e një periudhe të caktuar kohore që nuk kalon kohën prej një dekade krijuese dhe përmban krijime letrare të anëtarëve të PEN Qendrës së Kosovës.

Autorët e prezantuar janë: Ibrahim Kadriu, Binak Kelmendi, Ibrahim Berisha, Milazim Krasniqi, Avni Spahiu, Dije Demiri Frangu, Sali Bashota, Haqif Mulliqi, Osman Gashi, Engjëll I. Berisha, Lindita Tahiri, Naim Kryeziu, Nerimane Kamberi, Naime Beqiraj, Lulzim Tafa, Fahredin Shehu, Gëzim Aliu, Agron Y. Gashi, Blerina Rogova Gaxha, Adil Olluri, Ag Apolloni dhe Flamur Maloku.

Libri “Urë në ëndërr” (poezi, prozë, ese) është mbështetur financiarisht nga Drejtoria për Kulturë e Komunës së Prishtinës. / KultPlus.com   

Botohet antologjia me poezi, prozë dhe ese “Urë në ëndërr”  

LEAVE A REPLY