Muhamedali Alili

Muhamedali Alili

4389
0
SHARE

Muhamedali Alili lindi më 01.06.1972 në Kumanovë, R.Maqedonisë .Diplomon në akademin e arteve në Shkupë viti 2000 ,në klasën e prof.Dimitar Malidanov,drejtimi i Grafikës. Në vitin 2013 fillon studimet postdiplomike në FON.drejtimi :Dizajni grafik. Eshtë i pranishëm në jetën artistike në vendin tone dhe me gjerë, krijon në pikturë,grafikë, dizajn dhe fotografi. Ka marrë pjesë në mbi 100 ekspozita kolektive në vendin tonë dhe më gjerë. Jeton dhe vepron në Kumanovë, R. e Maqedonisë. ESKPOZITA PERSONALE: Galeria e muzeut nacional – Kumanovë QIK-Shkup R. e Maqedonisë. Shtëpia e kulturës -Gostivar, R. e MaqedoniSë Galeria QAFA – Prishtinë R. e Kosovës GALERIA MC – Nju Jork Qifte hamam –Shkup , Shpërblimet : 2012 – Vendi i dytë,BIENNALLE FOR DRAWING – Ferizaj ,R.e Kosovës 2010 – Vendi i parë për fotografi ,Prishtinë R.e Kosovës. 2014 – Vendi i dytë për fotografi , Preshevë , R.e Sërbis 2014 – Vendi i parë për vizatim në ekspozitën ndrëkombetare ,,Draudacum ,,Gostivar.

 

SHARE
Previous articleGuy Helminger
Next articleIPF Reportage RTK

LEAVE A REPLY