Antologjia, “Kosovë, qielli yt kur do të bëhet i kaltër”

Antologjia, “Kosovë, qielli yt kur do të bëhet i kaltër”

1691
0
SHARE

Plotë 69 poezi nga 59 poet nga Sullltanati i Bruneit, kanë punuar që kjo antologji për Kosovën ta ngris vetëdijen për një popull të përvuajtur, me apartheid disa vjeçar spastrim etnik dhe gjenocid serb, në shekullin XX.

Aranzhuar dhe redaktuar nga:
Reka Hiasan Bentuk Kulit
Siti Zaleha Haji Kaprawi

Botuar nga:
Copyright: Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei Darusselam, 2000.

ISBN 99917-0-182-6

LEAVE A REPLY