FEKT

341 POSTS 0 COMMENTS

Hülya n. Yılmaz

hülya n. yılmaz was born and raised in Turkey, where she received her K-20 education. While an undergraduate at Hacettepe University in Ankara, Turkey,...

Adem Gashi

  Lindur më 18. X. 1953 në Nekoc të Gllogocit Shkollimin fillor në Nekoc dhe Komoran Shkollën Normale në Prishtinë Studimet për Letërsi dhe Gjuhë Shqipe në Fakultetin...

Lulzim Haziri

Lulëzim Haziri leu në tetor 1962, në Reçan të Gostivarit. Përmbledhjen e parë poetike “Kënga lind në vetmi” e botoi në vitin 1989, në SHB “Rilindja”...

Mimoza Erebara

    MIMOZA EREBARA Born in Tirana. High-level qualifications Faculty of History-Philology,Branch Albanian Language and Literature at the University of Tirana.Since 1985 she works as a journalist...

The Angel- Eleonora Finkelstein- Chile

Engjëlli   I veshur me të bardha (dhe kishte fiksim të caktuar—mbase rustikal— për metaforën). “Çdo engjëll është i tmerrshëm,” tha dhe e mbylli rastin.   Gratë gjysmë-mbyllën sytë e tyre Më qëllim...

Eleonora Finkelstein

Doce poemas / Twelve poems Translated from Spanish into English by Rachel Cohn   Eleonora Finkelstein (Mar del Plata, Argentina, 1960) es poeta, editora y crítica. Ha...

Sotirios Pastakas

    was born in 1954 in Larissa, wherever he returned in 2012. He studied medicine in Rome and Psychiatry at Athens (Mental State Psychiatric Clinic)....

Hanna Michael Salameh Numan

    Personal Information: Date of Birth: 8/10/1950 Place of Birth: Amman - Jordan Nationality: Jordanian Marital Status: Married   Academic Qualifications and Courses: National Patriarchal College / Amman –...

Şafak ÇELİK

He was born in Istanbul (1979) and lives in there. He works in a logictics company. His publications include poems, stories and essays. His...

Flaminia Cruciani

Flaminia Cruciani Born in Rome, Flaminia Cruciani graduated from Rome’s Sapienza University with a thesis on “Archeology and History in the Ancient Near East”. She...
Translate »