Ditët poetike në Irlandë

Ditët poetike në Irlandë

1758
0
SHARE

Dita poetike në Irlandë, më 29 prill 2021.
“Poezia është pa kufi”
Me poetë nga Irlanda, Anglia, Kanda, Gjermania, Australia, Kosova etj.
Falënderim te veçantë për Amy Barry dhe producentin Tom A. Rahman

LEAVE A REPLY