Mbrëmje kulturore, Krijimtaria e Fahredin Shehut ndër vite

Mbrëmje kulturore, Krijimtaria e Fahredin Shehut ndër vite

934
0
SHARE

Organizuar nga Kandi i librit, 14 gusht 2022, Sheshi kulturor ” Ali Podrimja”, Gjakovë.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=583476116553294&id=100004743679301

Teuta Lama- Hoda, Stilian Hoda, Delvina Dylazeka Hajdari, Sara Hajdari, Filoreta Rexha, Petrit Çarkaxhiu, Vilson Culaj, Skender Boshtrrakaj

Arti i mirëfilltë merr emër atëherë kur mishërohet!


Poezisë i jep zë muzika!

Kënaqësi me i nda së bashku këto momente të bukura!

Kandi i librit, Gjakovë

Copyright pictures: @lleshiarianit dhe @dionssworks

poetry #culture

LEAVE A REPLY