Antoligji e poezisë shqipe në gjuhën greke

Antoligji e poezisë shqipe në gjuhën greke

1362
0
SHARE

Nga Alma Braja

Alma Braja u lind në Gjirokastër më 1974. Që prej vitit 1993, jeton dhe punon në Athinë. Studioi profesione turistike. Krijime të saj, si edhe përkthime nga greqishtja në shqip dhe anasjelltas, janë botuar në disa revista, gazeta e portale në Shqipëri, Kosovë e Greqi. Vëllimi i saj i parë me poezi “Rërë në grusht”, u botua pak kohë më parë.

LEAVE A REPLY