Literay Prize for Fahredin Shehu…Viva Italia

KONKURSI INTERNATIONAL l

EDICIONI 4-5-6-7- Maj 2017 nga Shoqata “Lundrojnë”
President dhe Themelues – Francesca GALLELLO
President Nderi – Nick MANCUSO
Ambasadori i poezisë në botë-Dante Maffia
Ambasadori i muzikës në botë – Italo GOMEZ

Zotit. Fahredin Shehu

Jemi të nderuar t`ju komunikojmë se:
VELIERO Organizata Letërsi dhe Kinema, ka zgjedhur në mesin e veprave të tjera, veprën tuaj poetike “Shirat dhe ererat e mia”
Do të ishim të nderuar që t`ju kemi në mesin tonë më, 7 maj 2017 në Grand’Hotel BALESRIERI (Torre Melissa), në mënyrë që të prezantoni veprën tuaj dhe t`ju dorëzojmë çmimin e merituar.
Jemi mirënjohës nëse do të na nderonit me prezencën tuaj në event.
Përshëndetjet tona më të përzemërta.
PRESIDENTI
Francesca Gallello
MIRËSEVINI NË QYTET

 

SHARE

LEAVE A REPLY