Martin Lleshi

Martin Lleshi

2592
0
SHARE

Martin Lleshi lindur me 26 .10 .1952 Gjakove-Novoselle e Eperme.
Shkollimin fillor e kreu ne “Engjell Gjoni” Novoselle,shkollen e mesme te mjekesise ne Prizren e perfundon ne maj 1972.
Nje kohe studion fak. mjekesise jasht vendit.Me shkrime merret prej fundviteve 69-70 ,kohe pas kohe boton kryesisht poezi neper rrvistat e kohes si fjala e lire etj.
Ka botuar dy vellime poetike me 2010,ne dorshkrim ka permbledhjen e trete.
Jeton dhe vepron ne Gjakove.

Librat:

marinmit

martini2

LEAVE A REPLY